Som ni säkert har märkt redan, trilskas porttelefonen med oss.


Vi hade problem, i början av veckan, med att det inte gick att söka namn och lägenhet på denna. Detta blev löst i slutet på veckan.
Nu kan vi dock konstatera att våra taggar inte fungerar, att det inte går att ringa till lägenheterna och att vid båda entréerna på står porttelefonen och ringer hela tiden. Vi kan enbart använda oss av lägenhetsnyckeln för att kunna öppna entrédörrarna. Det medför också att varken tidningsbud eller postutdelning kommer in i fastigheten. Riksbyggen tar tag i detta på måndag, förhoppningsvis. Tyvärr så har föreningen (styrelsen), i dagsläget, inga mer direkta påtryckningsmedel för att få Riksbyggen att åtgärda dessa problem.

Detta är återigen felanmält. Vi har tyvärr tidigare upplevt stora problem med Tornstadens Elentreprenör, men har varit väldigt tydliga mot Riksbyggen att detta måste åtgärdas snarast.

Styrelsen har krävt att få en redogörelse för vad det är som orsakar alla dessa problem med porttelefonen. Vi kommer under inga omständigheter att ta över anläggningen efter garantitiden, om den inte är i fullt fungerande skick.

Styrelsen