2016 är nu på väg att gå mot sitt slut och vi alla går till att fira jul och nytt år. Vi kan nu göra en summering av det gångna året.

ÅRSSTÄMMA 2016

För ett par veckor sedan hade vi vår årliga stämma i föreningen. Det var 32 medlemmar närvarande varav 26 röstberättigade medlemmar. Det föreföll vara bra stämning och några diskussioner förekom. Det skedde en mindre förändring i styrelsen för kommande verksamhetsår, Catti Ciborius lämnade som ledamot men gick i stället in på plats som suppleant där Ulf Pettersson lämnade. Som ny ledamot i styrelsen valdes Lisbeth Vaahtera. I övrigt fick styrelsen förnyat förtroende.

AFTER WORK

Trivselgruppen har under året genomfört 8 st. afterwork kvällar med bland annat grillning och besök på olika restauranger i området. Uppskattade tillställningar även i år. Idéer om vad att göra kommande år tas tacksamt emot

LEVANDE LJUS

Juletid – ljusets tid. Här vill vi påminna om att inte lämna brinnande ljus kvar när ni lämnar rummen eller lägenheten. Det är mysigt med tända ljus men det går fort om dessa ramlar eller på något annat sätt släpper en gnista på dukar eller liknade.

MAJAS BLOMMOR

På måndag 5 december öppnar vår nya hyresgäst Majas Blommor sin verksamhet i vår affärslokal. Vi får alla hälsa henne välkommen till vår förening och hoppas på att det blir en framgångsrik verksamhet. Blomsterbutik är något som behövs i området. Hoppas att ni kommer att stödja hennes verksamhet när ni vill köpa en blomma eller ett arrangemang.

AFTER WORK

Trivselgruppen har bjudit in till årets sista After Work – Glöggmingel – tisdagen 13 december kl. 18,00 i entrén. Förra året var första gången för detta årligen återkommande mingel – vilket vi hoppas ska bli en tradition – och redan då ganska välbesökt. Trivselgruppen tillsammans med styrelsen ser fram emot att träffa er alla denna kväll.

SOPINKASTEN

En förnyad påminnelse om att stänga luckorna till sopinkasten i soprummet. Kolla en extra gång när du kastat något att luckan är ordentligt tilltryckt. Vi vill undvika dålig lukt som lätt sprider sig i trappuppgången om inte luckorna hålls stängda. Vi vill samtidigt påminna om att det inte är tillåtet att kasta julgranar, julklappspapper och kartonger med mera i sopinkastet efter helgerna. Det är inte heller tillåtet att lämna dessa i miljörummet för att någon annan ska ta hand om och forsla bort. Det är upp till varje boende/medlem att själv ta hand om sitt skräp och sina sopor som blir kvar efter helgerna. Det finns sopsorteringsanläggningar som sköts av kommunen och till exempel julgranar måste lämnas på någon av kommunens olika återvinningsanläggningar.

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och Gott nytt 2017.