Styrelsen informationsblad för November

NY HYRESGÄST I VÅR BUTIKSLOKAL

Vi har nu lyckats knyta till oss en ny hyresgäst till vår affärslokal. Det blir en blomsterbutik – Majas blommor – som öppnar i lokalen. Inredningsarbeten och i ordningsställandet av lokalen har påbörjats i dagarna och öppningen är planerad till senast 1 december.

ÅRSSTÄMMA

Dagen för vår årsstämma närmar sig med rekordfart. Tisdag 15 november är det dags och lokalen för denna tillställning är densamma som förra året – Eriksbergs Sushi, Styrfarten 25. Det är på stämman som du som medlem i Bostadsrättsföreningen Linnea har möjlighet att vara med och påverka bland annat vem eller vilka personer som ska ingå i styrelsen och företräda dig och dina intressen kommande verksamhetsår. Glöm inte att lämna din anmälan om deltagande (delades ut i samband med kallelsen till stämman) senast 11 november i styrelsens postfack (detta för att det serveras fika).

INBROTT HOS VÅRA GRANNAR

Vi får information från våra grannar om att det förekommer inbrottsförsök och även att det blir fullbordade inbrott. Bland annat har det skett hos Brf Ellinor där det har satts upp likadana brytskydd som vi nyligen monterade. Det visade sig vid närmare kontroll att någon hade placerat en cigarettfimp i låskolven in till förrådsutrymmet så det inte gick i lås. För att kunna göra detta måste dörren ha varit öppnad i första läget. Med detta vill vi återigen uppmana er alla att vara uppmärksamma när ni öppnar/stänger dörrarna. Var noga med att ni ser att dörrarna stänger och går i lås. Ta för vana att inte använda väggöppnare utan lås upp dörren med nyckel (eller låsvred) – då stängs den omgående när ni släpper dörren. Då behöver ni inte stå och vänta längre tid för att kontrollera att dörren går i lås.

AFTER WORK

Tisdag 22 november kl. 18.00 på Restaurang Fornello, Fritiof Anderssonsgata 2 (Platån). Mer information kommer.

 

Styrelsen