Brf Linnéa på Eriksberg äger fastigheten Sannegården 72:3 med adress Monsungatan 51–53 och är belägen i Västra Eriksberg på Hisingen i Göteborg. Huset byggdes genom totalentreprenad av Riksbyggen och stod klart för inflyttning i slutet av januari 2014. Huset består av 50 lägenheter fördelade på 14 vån. I föreningen ingår även en lokal för kommersiell verksamhet som hyrs av Felicias Blommor & Presenter, en blomsterbutik. Samtliga lägenheter utom en har tillhörande balkong och på våning två även uteplats. Brf Linnéa på Eriksberg är certifierad enligt Miljöbyggnad nivå Silver.

För kabel-TV och internet är föreningen ansluten till Telia Triple Play, och grundutbudet ingår i bostadsrättens månadsavgift.

Det finns flera förskolor och skolor på promenadavstånd och även ett omtyckt gymnasium.

På promenadavstånd från Västra Eriksberg ligger Eriksbergs köpcenter med Coop, Systembolaget, Handelsbanken och några specialbutiker. I området och närområdet, framförallt vid Eriksbergstorget i öster, finns olika specialbutiker samt servicebutiker. Bensinstationer finns vid Eriksbergs köpcenter (CircleK) och på Sannegården (ingo automatstation). Ica Kvantum och ett antal specialbutiker finns likaså på promenadavstånd i Sannegårdshamnen.

För den som önskar att shoppa loss ordentligt finns flera stora köpcentrum på nära avstånd som är lätt att ta sig till antingen med bil eller kommunalt. Fyra busslinjer 16, 58, 45, och 99 trafikerar området via hpl Eriksbergstorget. Linje 58 trafikerar ända fram till Bockkranen (Monsungatan). Linje 58 går var 20: e minut från Bockkranen till Bergsjön via Centralstationen. Älvsnabben som trafikerar med 20 minuter i högtrafik och halvtimmestrafik fram till kl. 18,30 lägger till vid Eriksbergs Färjeläge. Älvsnabben trafikerar mellan Klippan (vid foten av Älvsborgsbron på fastlandet) och Lilla Bommens Hamn (intill Göteborgsoperan)

Ekonomisk- och teknisk förvaltning

Föreningens förvaltning (både teknisk och ekonomisk) sköts idag av NordicLife Förvaltning AB. Årliga avsättningar görs till underhållsfond för att täcka framtida underhållskostnader.

Har du frågor om din avgifts avi, kontakta NordicLife Förvaltning AB på support@nordiclife.se alternativt 031-704 45 20.

Parkering

Brf Linnea har 46 platser i p-garage i direkt anslutning till fastigheten. Hyran är 1000: – / månad. Garaget, Eriksbergs Garage Samfällighet (EGS) som är beläget under Färjenästerassen med direkt access från huset, förvaltas av Apcoa Parking som nås på telefon 08-55630670 eller mejl uthyrning@apcoa.se. Ingen kö. Hyran ligger på en relativt låg nivå för parkeringsplatser i området. Det finns även parkeringsplatser för motorcyklar i garaget – hyra 450: -.