Styrelsen vill informera lite om vad som hänt sista dagarna samt att det ska flytspacklas i förrådsgången längst in mot garageslussen

Flytspackling av förrådsgolv!

Tornstaden fortsätter med sina åtgärder från 2-årsbesiktningen. Nu har turen kommit till förrådsgolven. Nu på fredag, 2/9, kommer man att flytspackla golvet i förrådsgången i förråden närmast garagen. Arbetena påbörjas klockan 07:00. Därefter behöver spacklet ett dygn på sig att härda, vilket gör att förråden inte är tillgängliga igen förrän på lördag morgon, 3/9. Anledningen till att man gör detta är att man missat att stålslipa golvet och det får till följd att man drar ut väldigt mycket cementdamm när man går ut i passagen till garaget och det blir dammigt och smutsigt där väldigt fort. Ni behöver inte tömma era förråd, eller göra några andra åtgärder, om ni inte behöver något från förrådet under fredagen. I så fall måste ni hämta det under torsdagen. Styrelsen kan bara beklaga den korta framförhållningen som Tornstaden fortfarande förser oss med.

Inbrott i förråden!

Vi har tyvärr haft inbrott i några förråd, natten mellan söndag och måndag.
Vänligen kontrollera om ni blivit av med något i era förråd och gör i så fall en polisanmälan.
Om ni behöver göra en polisanmälan kan ni hänvisa till det diarienummer som föreningen har fått på anmälan om inbrott; Diarienummer: 5000 – K1059496 – 16.
Styrelsen har utvärderat olika typer av brytskydd och har även fått in prisförslag från säkerhetsleverantörer, men tyvärr hann vi inte få upp dessa innan tjuvarna slog till. Vi hoppas att dom kommer upp inom några veckor. Vi vet inte hur förövarna har tagit sig in, men som vanligt vill vi rikta en uppmaning till er alla:

– Se till att ytterdörrar stängs innan ni lämnar entrén och garaget.
– Släpp inte in okända som står utanför vår entrédörr eller garagedörr.
– Var inte rädda för att fråga okända vad dessa har för ärende i huset – det är varken oförskämt eller oartigt – det visar att vi bryr oss om vårt hus och våra hem.

Styrelsen