Nu har vi kommit en månad in på 2016.

Vi har nu alla (som flyttade in när huset var klart) kommit så pass långt i vårt boende här på Monsungatan 51 att det blir två år i dagarna. Några våningsplan flyttade in i mitten på januari och de sista våningsplanen (de nedre) fick nycklarna den 11 februari.


2-ÅRSBESIKTNING

Nu har det alltså blivit dags för entreprenörens 2 årsbesiktning. Kommande vecka (tisdag för vån 14-7 och onsdag för vån 6-2) ska besiktningen genomföras. Samtliga medlemmar har tidigare i december 2015 fått en enkät att fylla i. Baserat på svaren på denna enkät har tidsschemat blivit upplagt. Denna information har gått ut till samtliga boende via en kallelse till tvåårs garantiavstämning som delades ut i samtliga postboxar i torsdags 28 januari. Om ni skulle ha missat att skriva upp något som ni anser vara fel går det lika bra att ta upp detta när besiktningsmännen kommer till er lägenhet. För er som inte kan vara hemma på utsatt tid går det bra att lägga en skriven lapp på köksbordet om det har tillkommit något. Detsamma gäller för de som inte har lämnat in någon enkät men ändå har fel att påpeka som kan hamna under garantibesiktning. Skriv en lapp och lägg på köksbordet. De som inte kan närvara måste ställa dörrlåset i serviceläge (se bopärmen) då detta är enda sättet som besiktningsmännen kan komma in. Samtliga lägenheter ska besiktigas under dessa två dagar. Förutom besiktningsmännen kommer även en person från styrelsen att närvara.


INBROTT I GARAGET

Under julhelgen var det inbrott i vårt garage. Personerna togs sig in genom att slå sönder taggläsaren på stolpen utanför porten. En bil blev stulen och 2 fick skadegörelse. Vi är tacksamma om alla hjälps åt att minimera risken genom att bland annat vänta med att köra iväg innan porten har stängts – både vid infart och vid utfart. Vara noga med att se till att dörren som går in i vår fastighet (från garaget) stänger och går i lås innan ni fortsätter in i huset.


AFTER WORK

Vårens afterwork-kvällar är redan inbokade. På info tavlan i entrén sitter ett infoblad med datum och tider för vårens event. Mer information kommer inför varje dag men boka upp dessa datum i din kalender redan nu.

 

Styrelsen önskar alla medlemmar god fortsättning.