Inbrott i garaget

Natten mellan 28:e-29:e har vi haft objudna gäster i garaget. Vad vi vet har en bil stulits och åverkan på minst två bilar har gjorts. Man har slitit bort hela plattan där tag-läsaren sitter(på stolpen vid infarten), och förmodligen mixtrat med något inne i den.

Papper i låskolven

Någon gång mellan den 24:e och 25:e har någon åter igen stoppat in papper i låskolven i dörren mellan garaget och vårt hus. Detta gör att låskolven inte låser, och att det sedan bara är att öppna dörren med handtaget. Det här är något vi alla måste vara vaksamma på. Vi vill återigen påminna er om att ta för vana att alltid kontrollera så att inget främmande föremål finns instucket i låskolven eller slutblecket. Har någon tagit sig in i garaget är det i så fall väldigt lätt att sedan ta sig vidare in i vårt hus. Ta er gärna tid att vänta på att dörren stänger helt innan ni går vidare också, så vet ni att ingen har följt med er in.

Tack för ert samarbete.

 

Försvunnet julpynt mm

Dessutom har vi uppmärksammat att två av tomtarna samt ”GOD JUL-bokstäverna”, vid ”biblioteket”, har försvunnit, liksom en av bilderna från Färjenäsparken.

 

grannsamverkan

    Grannsamverkan – Samverkan mot brott

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen i BRF Linnéa