Vi har haft problem med våra porttelefoner sedan inflyttning 2014. Vi arbetar fortfarande på problemet att de slutar att fungera helt plötsligt. Här har vi inte fått någon lösning från leverantören men det arbetas på det. När det gäller den överhörning som förekommer i en del lägenheter när det ringer hos andra ska det ha tagits fram en lösning. Här ska man montera in ett motstånd i samtliga svarsapparater i lägenheterna. Inget datum är ännu spikad – vi återkommer.

BRANDVARNARE

Ett antal av er medlemmar har haft problem med brandvarnare som börjat tjuta och inte gått att stänga av. Riksbyggen har nu levererat nya apparater och dessa kommer att monteras av vår fastighetsskötare Bo Rådberg onsdag 22 februari. Detta gäller ju inte alla utan de lägenheter som ska få besök av Bosse kommer att få särskild information från Riksbyggen om hur det här ska gå till. Vi ser gärna att ni meddelar styrelsen när ni fått dessa monterade då styrelsen behöver ha kontroll på vilka lägenheter som är åtgärdade.  Föreningen är den part som är ansvarig för att samtliga lägenheter har fungerande brandvarnare.

SKAKNING AV MATTOR PÅ BALKONGEN

Det har kommit till styrelsens kännedom att våra medlemmar dammar av bland annat mattor från balkongen. Detta är på intet sätt tillåtet! Det ni skakar av från dessa hamnar bland annat hos grannarna under.

ENTREMATTOR

Som ni säkert uppmärksammat har vi placerat ut två styck entrémattor (en vid varje entré). Dessa har vi på utvärdering (om det är något som vi ska permanenta) och vill gärna få feedback från er medlemmar på vad ni tycker. Har det blivit bättre av att ha dessa mattor? Det primära för dessa mattor är att samla upp fukt och en del grus som följer med in. Nu har vi inte haft så mycket snö den sista månaden men förhoppningsvis har det gett något resultat som ni har reagerat på. Prata med någon av oss i styrelsen eller lämna en lapp i styrelsefacket i entrén.

 

 

 

Styrelsen